Har du några frågor eller funderingar så kontakta oss på 040-680 69 50, eller fyll i kontaktformuläret.
Lediga jobb

  Jobba på Lefa

  Lefa är ett dotterbolag till Sesab Holding och är verksamt i Skåne med gaturenhållning sommar och vinter. Vi är stora nog att ständigt utveckla nya och effektiva metoder, samtidigt som vi är små nog att anpassa våra tjänster efter varje kunds speciella behov.

  Kvalitet och miljöhänsyn är varje medarbetares angelägenhet och vi är kvalitetscertifierade enligt ISO 9001 och miljöcertifierade enligt ISO 14001.

  Vårt huvudkontor ligger i Malmö, men vi finns där våra kunder finns.

  Här nedan kan du se de tjänster som är lediga för tillfället:

  C-chaufför

  2018-10-29

  Tjänsten
  Just nu söker vi en erfaren chaufför med B- och C-behörighet och giltigt YKB. 

  Arbetsuppgifter
  I dina arbetsuppgifter ingår det körning av gaturenhållning, underhållssopning och maskinsopning åt kommuner, andra offentliga uppdragsgivare och företag samt privatkunder. Dessutom kan arbetsuppgifterna under vinterhalvåret komma att bestå av snöröjning och halkbekämpning. I arbetsuppgifterna ingår också ansvar för fordonets skötsel. Kvälls- och helgarbete förekommer.

  Din profil
  Du är van med att arbeta självständigt och det är meriterande om du har tidigare branscherfarenhet och erfarenhet av snöröjning och halkbekämpning. Vi ser även gärna att du är praktiskt lagd så att du kan utföra enklare service och underhåll av ditt fordon. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

  Kontaktinformation
  Lefa Yttre Miljö AB 
  Box 160 60
  200 25 Malmö

  Stefan Land 040-6806955

  Ansökan 
  senast 16 november ställd till stefan.land@sesab.com