Nyheter

Senaste nytt

Patrik Lundh ny Ekonomichef på SESABGRUPPEN

2018-01-14

Den 15 januari 2018 tillträder Patrick Lundh som Ekonomichef vid SESABGRUPPEN med bolagen Sesab Holding AB, Sesab Service AB, Lefa Yttre Miljö AB, samt Sesab Fastigheter AB, Tillsammans omsätter vi 115 milj kronor och sysselsätter c:a 350 medarbetare. Det är mycket glädjande att Patrick tillträder rollen som Ekonomichef, hans kunskaper och erfarenheter kommer att bidra positivt till vår fortsatta utveckling. Patrick har stor erfarenhet av rollen som Ekonomichef i tjänsteföretag. 

Patrick efterträder Ekonomichefen Bitte Hansson som går i pension, säger Sesabs vd Nikola Baric. Patrick arbetade tidigare på Scandinavian Logistics Partners AB.

Min ambition är att med övrigt team på ekonomiavdelningen hålla en hög kvalité på bolagens redovisning, skapa rutiner för såväl intäkts- som kostnadsbevakning. Säkerställa att vi har god ordning och kontroll på resultaten för att därmed borga för en stabil och trygg framtid för Sesabgruppen. Jag ser framemot en trevlig och intressant resa med alla bolagen inom koncernen, säger Patrick Lundh.


2023-04-05